5.02.2008 г., 19:46 ч.

Страдай!!! 

  Поезия » Любовна
897 0 0
             Страдай!!!

Тежко ли ти е, че те изоставих?
Страдаш ли, че те изоставих?
Рониш ли сълзи, че те изоставих?
Гадно ли ти е, че те изоставих?

Е, ти си го заслужи.
Сега ли чак осъзнаваш,
че ме обичаш?!
Сега, но е късно!

Вече ти е гадно, така ли?
Ооо, мислиш ли, че ти вярвам?!
Не вярвам на думите ти.
Не вярвам и на сълзите ти.

Сега страдаш, а?
Харесва ли ти това усещане?
Ще разбереш и ти
колко е тежко.

Преди време аз бях на твоето място.
Преди време аз се чувствах като теб.
Преди време аз страдах,
а сега е твой ред.


© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??