14.08.2012 г., 9:54 ч.

Страдание 

  Поезия » Философска
332 0 1

Всяко нещо има начало и край,

винаги надежда остава до край.

Тъмен и глух е светът,

а път към спасение няма отвъд.

 

Болката силна е и веч не спира,

а всичко хубаво бавно умира.

В търсене на пътя назад,

страдаме, падаме и пак кръговрат.

 

Спасение няма за тези души,

животът им безспир се руши.

Страдалци без миг светлина,

ходят сами в бездна една.

 

Сърца, страдащи, болни,

бият едва, сякаш безволни.

Силица нямат те за борба,

защото души ги само тъга.

© Илияна Кочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всяко нещо има начало и край,
    винаги надежда остава до край!
    Дерзай!
Предложения
: ??:??