1.09.2009 г., 22:52 ч.

Страдание в страстта! 

  Поезия » Друга
417 0 0

Аз може и млад да умра,
но след себе си ще оставя следа!
Следата я търси в твойто сърце,
когато аз се изгубя във вечността.

Тогава и само тогава
ще се разбере и осъзнае.
Така или не, прав или не -
оставям времето да го покаже.

Това никой не може да знае,
в момента го гадая и искам.
Но само след края
всичко може би става ясно.

Винаги оставам на кръстопът,
в който всеки е с правилен изход.
Въпросът е да избера по-правилния път.
Докато не сгреша, няма как да разбера!

Дали съм бил, бъда или пребъда.
Има време, място и начин.
Да го покажа, разкрия или скрия,
комуто и когато искам!

© Георги Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??