19.11.2017 г., 20:28 ч.

Страданието 

  Поезия » Философска
368 0 0

  Страданието

 

Кой страда повече...?

Дали този който чака вечно...

Да той страда много, чувство е човечно.

Но има вяра в него и тя го държи,

той чака но и вярва че то не е безконечно.

Надежда има в него, в неговите очи!

Страданието от любов и мъка може би,

излъгано чувство от любим човек, дали?

Но има още вяра в неговото сърце,

както в душата на малко дете.

 

Или онзи, който никой не очаква вече.

Изгубил Любовта и вярата си, не така човече!

Недей се ти отчайвай, живота си ти продължи!

Усмихни се, човече лошото забрави,

Повярвай в бъдещето си, не тъжи!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??