4.08.2022 г., 9:00 ч.

Страх 

  Поезия » Хумористична
376 0 4

Колегите поети ги е страх

от мен да не ядат пердах.

Пък аз съм толкоз скромен,мил,

почти във дупка се снишил.

 

Те мислят-тоз ще ни размаже

без да се напъва даже.

А аз от дупката излизам

дори без капка оптимизъм.

 

Шубето си е страх голям

и аз изпитал съм го сам.

За жалост, то тресе ги всички,

а уж най-волните са птички.

 

Не съм от тях аз по-голям.

Успехът си постигам сам.

А те гадаят-имам рамо..

Ех, да ме видят в къщи само!

 

Приятели, все пак, творете!

Имате си върховете!

Дори пътека да намеря

няма как тях да катеря!

 

Върховете са си ваши

и...забърканите каши!

Аз оставам на дистанция.

Ще си взема и ваканция!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Някой ти е казал, че тук има много гостоприемни дупки и ти веднага си доприпкал Е, как е? ха ха
    Не щял върхове, искал дупки, ох, не мога да спра да се хиля
  • А, носим, носим - на майтап, на пиене, на бой...
  • Гецан, аз не се страхувам от тебе. Та чак - шубето е страх голям? Не разбирам...
  • Е сега се издаде! Значи си депутат, щом излизаш ваканция сега.
Предложения
: ??:??