29.10.2007 г., 9:18 ч.

Страх 

  Поезия » Друга
1550 0 5

За първи път ме е страх да кажа обичам те, защо ли? Някога, някъде, на някого го казах и той го използва, за да разбие сърцето ми. Приличаш на добър човек, на когото мога да имам доверие, но и той изглеждаше така Не, не се обвинявай, не ти си виновен, а аз и страхливото ми сърце. Страх ме е пак да страдам, страх ме е пак да плача! Не знам дали този път ще оцелея, дали няма да се погубя, ако бъда наранена. Аз искам да бъда обичана, но ме е страх да обичам и май точно това се случва. Влюбвам се в теб и много ме е страх.Дано не ме нараниш!

© Боза Бозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??