4.04.2008 г., 7:22 ч.

страх... 

  Поезия » Любовна
521 0 2
Тревожно сърцето ми бие сега,
натежава в очите малка сълза.
В душата прокрадва се тихо страхът,
не иска да мисли, че ще дойде мигът
да броди отново тя в самота
и да търси някъде там любовта.
От едничко тя има нужда сега -
да дойдеш, да хванеш тази ръка.
Да надзърнеш в очите пълни с тъга
и да кажеш, че тя е единствена
за теб на света.

© Александра Фирсова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??