5.12.2010 г., 12:04 ч.

Страх и параноя 

  Поезия » Философска
700 0 3

Страхът говори вместо нас

и спира мозъкът ни даже.

Защо да си приказваме за

страст, когато всичко ни

тревожи?

И параноята расте,

а ти се чувстваш просто

страшно.

И някой сякаш в теб краде

от душата ти ужасна.

Всеки иска да те спре,

да ти направи мръсно.

Започва да ти става зле,

та чак животът ти се втръсва.

И какво остава ти, момче,

освен въжето да си сложиш.

И възела със две ръце

да стегнеш...

Убиец ли си, или не?

Това и аз не зная.

Но знам, че болката расте,

когато мислиш си за края...

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хаха, рап парче! Да има и такова звучене Плами!
    Съгласен съм с Жули, такъв е живота, непрестанна борба със себе си!
  • Това направо си е рап парче
  • Животът е една непрестанна борба... със себе си (себенамиране,себеосъзнаване, себеприемане)!
    Харесах идеята!
Предложения
: ??:??