17.01.2009 г., 10:42 ч.

Страх от истината 

  Поезия » Любовна
540 1 3

СТРАХ ОТ ИСТИНАТА

 

Пред теб очи в очи заставам

и искам да ти кажа хиляди неща.

Да мисля, за миг не преставам-

как да ти кажа, без да сгреша.

 

Искам да говорим за нашите чувства,

за теб, за мен, за преди, за сега и за после

да знам какво в душите ни се случва,

но не е дошъл моментът все още...

 

Онзи ден не бяхме само ние;

вчера беше кофти ден;

днес не можах да те открия;

утре... не знам... може би в други ден?!

 

Този момент много лесно отлагам

от страх да не те загубя като приятел.

Ти да проговориш пръв се надявам,

но дано не те изгубя, докато те чакам!

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??