24.01.2013 г., 9:34 ч.  

Страховита любовна приказка! (само за 18+) 

  Поезия » Еротична
2569 2 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

(проза в стихове, а може би стихове в проза,
 знам ли и аз какво е? Не съм сигурна. )


 

Добър вечер, Страннико. Помниш ли коя съм?

Родената в Огън. Аз съм дъщерята на Дявола.
Тъмните страсти, пожарите безумно обичам...
Аз на никоя друга жена на Света не приличам.
Белезите от пламъци - страховити огърлици, 
на гърдите си нося - като прокълнáтите Блудници,
Кървава диадема. Както короната носи Кралица.
За плътта - Съблазън! За Душите съм Екзекуция.

Идвам от Ада. На Мрака съм Императрицата!
На Греха съм сестрата пищна, а не Мъченицата.
Черният плащ на Нощта ми е мантия, тъй ми отива! 
С него съм царствена, шеметно съм красива.
Звезди блестят в косите ми, съборих ги от Небето. 
На Царството на Тъмните Сенки аз съм Детето.
Знойна съм Сладострастница. Перверзница! 
Развратница демонична. Неустоимата Грешница.
Прелъстителна Изкусителка и Безсрамница.
За Страст Родената! Поквáрената Красавица.

Нощния студен Вятър омаях, съблазних го. После...
Яхнах мъжкото му желание. Яздих го. Мокро и похотливо.
Задъхано, мощно,  диво и страстно, той обладава ме...
Мръсно и бясно, безумен, с мен съвокуплява се...
Жадно Силата му изпих до последната капка. Щастливо
слушах усмихната, как вие в насладата, тъй жалостиво.
Сгърчен в екстаза, задавено стенеше екзалтирано...
Скимтеше причудливо, хълцаше в транс умолително... 
В Любовен двубой - една Жена като мен, победи Вятъра.
Но не знаеше той, че се люби много опасно! Не любов, 
с изящното тяло на нежна девица, а всъщност било е... 
                                     ... с една истинска Дяволица. 

Добър вечер, Страннико. Помниш ли още коя съм?
Само с една целувка превзех Душата ти някога!
Аз съм Онази. Незабравимата. От която избяга...
Твоята безпаметна Лудост. Твоята Нощна Принцеса.
С теб, любими мой, няма как да сме платонични...
За Мен готов ли си?! Потъвай в очите ми мистични... 
Усещаш ли пламъците, бесовете на Страстта истерични?
Тласъците на кръвта, конвулсиите, почти хипнотични...
Чуваш ли писъците на телата ни, апокалиптични... 

Знаеш коя съм! Дъщерята на Сатаната! На Дявола!
Аз съм Бездната на Вселената! За теб - и Адът, и Раят!
             Началото съм Аз! Но и Краят!



© Екатерина Камазовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??