Странен сън сънувах снощи –
че съм вече аз известен,
с Фикито на сцена пях,
Софчето ми дрижираше
Азиса само ... констатираше.
Пресито ме гледа влюбено,
от Анелия ме май ревнуваше.
Александра – тъй позната,
пък наблегна на салатата.
Глорето ме слушаше в захлас
как добре се чувствах аз...
Ивана гледаше на-криво
на гласа ми ми май завиди.
Васко Кеца ръкопляскаше
Галенката нещо се почесваше
сигурно не ѝ харесваше
Милко дръпна си мустака,
вика: братец,
дай нататък,
а Шишарката, горкият,
вика: дай да се напием.
Беше розово и романтично
Веселин Маринов ме извади
от играта ..конкуренция позната :D
Събудих се облян във пот.
Леле, какъв съм идиот.
© Христо Манчев Всички права запазени
по Витошка
.. зяпах по витрините
.....кичозни...
Дядо Коледа видях
и Снежанката.. отлична
с поличка - неприлична
и повдигна ми се настроението
като гледах намаленията
топло чувство ме
обгърна
исках аз да я
прегърна..
но дядо Мраз погледна
строго
вика .. мъжки
.. дай на долу..