17.02.2007 г., 13:39 ч.

Странно.. 

  Поезия
474 0 1
За пролетта тъгувам,
но лятото ме радва.
Не исках да се случва,
но ето, че пораснах.

Очаквах свобода,
а бързей ме отнесе,
узрявам с есента...
О, зимен сън - къде си?

Я само как съм спала?!
Отново ли е есен?!
А тате побелял е...
Къде отиде детството?!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??