25.05.2010 г., 11:29 ч.

Страшен змей 

  Поезия » За деца
1638 0 12

Ох, кога ще стана

страшен змей, голям…

Мечки пет да хвана,

бързичко да ги изям!

 

От кожите им да ушия

и палто, и ръкавички…

Силен звяр съм и не крия -

плаша смело всички!

 

А сега ще пия мляко

и ще хапвам плодове…

Ще порасна змейче яко –

страх за всички зверове!

 

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??