28.10.2021 г., 17:18 ч.

Страшно време 

  Поезия » Гражданска
340 1 0

Да се ваксинирам или не?

Сертификат зелен да имам

и грешница да бъда или не?

Таз дилема пред мен не стои!

 

Свободна се родих

Свободна без маска

Свободна и без грим

Свободата е моето мото!

 

Свободата тя е божий дар

Свободата е за всеки

който иска да лети

не в трева зелена да пълзи!

 

Който иска поклон и метан да стори

роб да бъде на чужди интереси

Във Европата да ходи и зелено да яде

със измислените им ваксини да се напасе !

 

Във страната моя днес бушуват бесове!

Но забравят господата

че за всяко зло на народа си сторили

Щом посеят ветрове

ще пожънат бури........

22.10.2021

Николина Ники Чакърова

Стихотворението ще бъде включено в новата ми осма или девета стихосбирка

© Николина ники Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??