3.11.2012 г., 11:23 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
1366 2 0

Страст

Докосвам те с ръка.
Да, да, да, там.
На онова място,
където най-желаеш.

Усети ли топлите ми пръсти?
Усети ли страстта ми вряща?
Усети ли тръпка като въглени гореща?
....
Усети ли и още нещо?
....

Тихо, замълчи...
Не знаеш дори къде си.
Забравила си, че живееш,
тук си, в леглото ми, до мен копнееш!

Сега се отпусни...
Тъпнеш още в страст...
Тръпнеш в светлина от свещи.
Трепериш не от студ, а от ласките горещи.
...
Дъхът ти спрял е!
...
Гърдите, още неспокойни, бързат,
глътка въздух търсят.
Сърцето пърха като крило на птица.
Блестят в очите ти притворени парещи сълзици.

Притихваш... унесена... заспиваш.
До теб прекланям тихичко глава.
Отпускам се и аз доволен,
загледан в парещата ти уста.

© Владимир Ванков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??