Докосвай ме нежно, не спирай... така,
ръцете ми първи издадоха вика.
Докосвай ме цяла, предай ми страстта,
искрящо викна напрегнато плътта.
Събличай ме бавно, разголвай плътта,
не спирай с пръсти да рисуваш
по моето тяло и бавно ти да
опознаваш в мен жената отначало.
Докосвай местата съкровени,
достигни всяко кътче в мен.
От страст телата запотени, се
търсят в страстния плен.
© Сузана Метинова Всички права запазени