12.10.2014 г., 19:28 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
1263 0 1

Страст

 

Съблечи бавно срама

и го хвърли на земята,

вземи ми ума,

пороби ми душата.

 

А после с красиви движения

ме приласкай в кревата,

където взривът на моето вдъхновение

ще победи самотата.

 

Разбий всяка моя фантазия,

разкрий ми голата истина,

скрита във формите на екстаза

и тази викаща плът ниестово.

 

Моята обич ще те обвие

със спонтанните си ласки,

телата ни ще рисуват и ще се бият

в неописуеми сласти и краски.

 

Изригващи звезди

ще са сърцата ни,

пулсиращи искри –

в грима, в косата ти.

 

И в ритъма на съзидание

времето ще спре,

ще прелетим през разстояния,

забравили за думата „къде”.

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Полутал си се в страстите,
    но тялото е паст,
    колкото и огън да му хвърляш,
    то още повече зъзне...
Предложения
: ??:??