15.09.2017 г., 20:27 ч.  

Страст 

  Поезия
241 0 0

 

 

 


Страстта е навик, грях врастнал се в душата,
единайстата от десетте божи заповеди.
Тя е емоция, възбуденост и безсъзнание на сетивата,
стигаща до безумие, екстаз и зависимости.


Страстта когато си поиска своето, 
среща някого, влюбва се и това е.
Ако си луд,  в тази каша търси логика,
ако се правиш на умен вече си  в капана .

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=mDJ4VBT05u0
 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??