26.03.2023 г., 12:56 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
724 0 1

Горещи като в жарава

с поглед влажен и изпиващ.

Дъх случаен като полъх на лек бриз.

Устни, пламенни, горещи.

Две сливащи тела едно в друго

с допир, трепет и милувка.

Ръце вплетени, жадуващи, горещи.

Страст силна до полуда,

поглъщаща от вътре като тъмна бездна.

Магнетично, необяснимо,

чувство изгарящо и несравнимо.

 

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??