Mar 26, 2023, 12:56 PM

Страст 

  Poetry » Erotic
874 0 1

Горещи като в жарава

с поглед влажен и изпиващ.

Дъх случаен като полъх на лек бриз.

Устни, пламенни, горещи.

Две сливащи тела едно в друго

с допир, трепет и милувка.

Ръце вплетени, жадуващи, горещи.

Страст силна до полуда,

поглъщаща от вътре като тъмна бездна.

Магнетично, необяснимо,

чувство изгарящо и несравнимо.

 

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??