26.05.2009 г., 22:55 ч.

Страст 

  Поезия » Любовна
1206 0 18

Как парят 
устните ти, 
жарят...
Насичат ми дъха 
на пресекулки.
Море си ти, 
а аз съм пяна,
задъхана 
на твойте устни.
Ръцете ти - вълни 
от нежност
разплитат 
целия ми свят.
Заливат ме 
с порои 
от порочност
с магиите 
на мъжката ти власт .
Брегът ми, 
вик до вик, 
потъва
в обятията 
властни 
на страстта.
Вземи ме, 
шепна 
и те моля,
теб - прилива на любовта...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??