18.02.2024 г., 16:23 ч.

Страст 

  Поезия
144 2 0

Страст описана в изгнание.

Страст ли бе, а все в незнание.

Страст поисках с колебание.

Страст получих по желание.

Страст поисках и от теб.

Страст изливах във куплет.

Страст по пътя ми поет.

Молех се за страст – билет.

 

© Йоанна Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??