4.09.2008 г., 8:09 ч.

Страст или разум 

  Поезия » Любовна
712 0 4

Навлезе в живота ми ти -

денят сияйно заблестя!

Любов сърцето ми плени

и слънцето по-силно засия!!!

 

Очи, изпълнени с любов,

ръце, по-нежни от нощта,

сърце, преливащо с любовен зов,

ах, чудо е туй... страстта!

 

Защо е невъзможна тази връзка,

защо във нея виждам грях!

Сърцето ми от страх се пръска,

а разума шепти със смях!

 

"Любов изпитвала си и към друг

и друг е любил твоето сърце,

и този друг  е твой съпруг,

него гледай с открито лице!"

 

Бушуват чувствата опасни,

море от мисли и страх,

СТРАСТ или Разум да послушам,

кое да избера от тях!

 

Аз моля те, прости ми, мили,

но трудно ми е да реша,

защото вече нямам сили

и ти отхвърлям любовта!

 

Аз моля Господ да прости

на изпълненото ми с любов сърце,

и думичките ми чуй ти:

"Оставям се във твоите ръце!!!"

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??