6.06.2013 г., 10:05 ч.

Страсти 

  Поезия » Еротична
1505 0 2

Искам в тиха и спокойна нощ

ний на плажа да го правим.

Да ме пронижеш като нож,

но преди това да позабавим.

           

Да погледаме звездите,

да ме целунеш страстно ти.

Да ме притиснеш във гърдите

твои и със мен да си.

 

После дрехите да махнем,

да ме галиш нежно, мили!

Време е сега да ахнем.

Да го направим с пълни сили!

 

Усещам вече как във мен си,

давай, бейбе, пак и пак!

Виждам, че по мен зарибен си.

О, любов моя, та ти си уникат.

 

Давай, скъпи, напъни се ти,

малко още трябва ни сега!

Полседно ти се напрегни

и да свършим във нощта.

 

Целуни ме ти сега!

Да, мило, там.

По демоните, слънцето изгря!

Написано до моя И...

© Анонимен Поет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??