24.09.2019 г., 7:57 ч.

Страсти в захлас 

  Поезия » Любовна, Еротична, Пейзажна, Друга
681 0 0

Ти идваш към мен
От вратата забързан
Пулсът ми ускорен е
И виновен си, знаеш,
Умът неподреден е...
Долавят се нотки копнеж.

Дланите потни
Вълнение блика
Стискам своите длани
Устните жадно за тебе викат
Застанал до мене
Очите ми в захлас те галят
Ръцете ти големи
С нежен допир ме палят
Пропити с вени,
Които нежни пейзажи извайват
...Мръсните ми помисли...
Ах! До лудост ме докарват.

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??