20.02.2011 г., 0:03 ч.

Страстни звезди 

  Поезия » Любовна
635 0 6

Живот, отворен  като  книга

с откъснати  печални страници…

Един-единствен миг не стига

да пламне огънят на танца.

 

Вълни,посребрени от болка,

криле, преоткрили  света

Земята с дихание топло

рисува далечни ята…

 

Във лъч тишина се събира

желание – диво и нежно.

Светът светлината открива

препуснал през време метежно.

 

Откритият миг светлина

докосва ме топло по рамото.

Звездите танцуват от страст

под  нежния звук на пиано...

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??