16.02.2008 г., 0:41 ч.

Страстно 

  Поезия » Еротична
1056 1 8
Желая в страст
да те превърна,
жигосваща голото
ми мъжко тяло.
Искам в този миг
да те прегърна.
Да имам част от теб
във себе си.
И няма никога
да ти я върна!
Ще дишам с нея
и ще съм любов,
която в теб
огнена ще влея.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??