20.06.2006 г., 23:30 ч.

Страстно желание 

  Поезия
1333 0 16
Подари ми светлината,
подари ми топлина,
подари ми чудесата,
що са дар твой от света.

Направи така, че утре
с тебе да се разстопя.
Страстен ден да изживея,
да не мога да мълвя.

Устните ми да са сухи,
а очите да блестят.
И ръцете да треперят,
като онзи първи път.

С теб мечтая, с теб копнея
и със теб се веселя.
В ритъм страстен с теб танцувам,
две сърца - една душа!

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??