Ръцете твои нежни
по тялото си усещам още
и твойте целувки страстни
изгарят кожата ми даже!
Влудяваш ме, възбуждаш ме,
изпадам пак в екстаз,
страстта обсебва ума ми до полуда,
но луда съм по тебе само аз!
Страстта тече по наште вени,
телата ни в едно горят,
и няма смисъл май от думи,
щом в очите ни желанието се чете!
© Полина Томова Всички права запазени