Dec 15, 2011, 12:51 PM

Страстта 

  Poetry » Erotic
1844 1 2

Ръцете твои нежни

по тялото си усещам още

и твойте целувки страстни

изгарят кожата ми даже!

          Влудяваш ме, възбуждаш ме,

          изпадам пак в екстаз,

          страстта обсебва ума ми до полуда,

          но луда съм по тебе само аз!

Страстта тече по наште вени,

телата ни в едно горят,

и няма смисъл май от думи,

щом в очите ни желанието се чете!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??