12.08.2008 г., 6:01 ч.

Стрелата на самотата 

  Поезия » Любовна
431 0 0
В тъмнината на нощта има една душа,
 в сърцето на тази душа има една стрела,
 изтъкана от лъжа и самота.
 Сърце, ранено от БЕЗМИЛОСТНА жена,
 която не вярва в щастието на две сърца и в ЛЮБОВТА.

© Питър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??