Aug 12, 2008, 6:01 AM

Стрелата на самотата 

  Poetry » Love
432 0 0
В тъмнината на нощта има една душа,
 в сърцето на тази душа има една стрела,
 изтъкана от лъжа и самота.
 Сърце, ранено от БЕЗМИЛОСТНА жена,
 която не вярва в щастието на две сърца и в ЛЮБОВТА.

© Питър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??