30.03.2018 г., 20:10 ч.

Стрелец и Рак 

  Поезия » Любовна, Хумористична
1188 1 0

Той е огън, аз – вода.

Той е Слънце, аз – Луна.

Той е силен и неуязвим 

като скала, а чувствителна

и ранима е моята душа!

 

Той Стрелец е, аз съм Рак.

Той е уравновесен, а аз съм

емоционален психопат!

Аз много го ревнувам, а той

ме провокира, всеки ден ми 

разказва как някоя жена на

бара го забива!

 

Аз съм ледено студена,

той пък е горещ...

аз обичам на шеги да се смея,

той е изявен мъдрец!

Той е фен на риска, а аз на сигурността,

много са нашите противоречия,

знаем го това!

 

      ****************************

Но въпреки различията ни,

обожавам този мой Стрелец!!!

Той е моята опора, мое Божество,

мое лекарство срещу стрес!!

В топлите му обятия заспивам 

като дете, благодаря ти, Стрелецо мой,

че влезе в моето сърце!!!

 

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??