Той е огън, аз – вода.
Той е Слънце, аз – Луна.
Той е силен и неуязвим
като скала, а чувствителна
и ранима е моята душа!
Той Стрелец е, аз съм Рак.
Той е уравновесен, а аз съм
емоционален психопат!
Аз много го ревнувам, а той
ме провокира, всеки ден ми
разказва как някоя жена на
бара го забива!
Аз съм ледено студена,
той пък е горещ...
аз обичам на шеги да се смея,
той е изявен мъдрец!
Той е фен на риска, а аз на сигурността,
много са нашите противоречия,
знаем го това!
****************************
Но въпреки различията ни,
обожавам този мой Стрелец!!!
Той е моята опора, мое Божество,
мое лекарство срещу стрес!!
В топлите му обятия заспивам
като дете, благодаря ти, Стрелецо мой,
че влезе в моето сърце!!!
© Виктория Тодорова All rights reserved.