* * *
Там някъде в твоя град си,
пак самотен... неразбран...
Аз пък споря с любовта си
трябва ли да ти я дам!
Така заспиват часовете
върху часовника пред мен...
И стрелките спряха двете -
аз пред теб, а ти след мен!
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени
аз пред теб, а ти след мен!"
Точно така се получи
Много ти благодаря, много е красиво!
Поздрави!