4.06.2008 г., 19:42 ч.

Стремежи 

  Поезия
683 0 1

Отскочил, паднах

и на тебе се подпрях

В топлина потънах

мрак ме облада

Трудно се добрах до края

лесно се качих

Скочих

тласък силен...

паднах пак до теб

 

Молих се в краката ти

Молих за душата си

Стенех, стенех от умора

болка ме обля...

 

 

А оттатък

хоризонта все тъй сам е

все тъй бледен и желан

И моят пик е нейде там

Далеч ли е

не знам...

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??