16.01.2008 г., 9:47 ч.

Стриптийз 

  Поезия » Друга
674 0 3

Стриптийз

 

Родени само за любов,

създадени да се събличат!

Показват на всяка внимание,

но никоя не обичат!

 

Божествен стриптийз и екстаз,

за всяка от среднощните дами,

горещи тела и поглед,

който всяка заблуждава и мами!

 

Минути удоволствие,

силна възбуда,

малко докосвания,

но любовта ви пак е заблуда!

 

Далеч съм от вашите ласки,

далече сте още от моя ден!

Оставате си все така желани,

но недокоснати от мен!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??