Танцът на чувствата роди се във вените -
неспирно, страстно танго.
Пламнали факли са широките зеници.
(Познат извечен закон).
В ритъм от длани и дъх бавно редувани
тела се вплитат в едно.
Жадни са устните, страните целувани
са сцена, пълна с любов.
Твоя съм струна - най-влудяващо нежната,
ти - вдъхновен китарист.
На върха на пръстите ти съм стремежите,
ти по мене - вятър чист.
© Камелия Виденова Всички права запазени