13.09.2012 г., 10:09 ч.

Струни 

  Поезия
588 0 2

         * * *

докосни струната

онази

която не спи

самотата е

жена

 

      * * *

като пчела бръмна

в ухото ми

носиш нектар

и ето -

докосваш крачето ми

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??