Sep 13, 2012, 10:09 AM

Струни 

  Poetry
587 0 2

         * * *

докосни струната

онази

която не спи

самотата е

жена

 

      * * *

като пчела бръмна

в ухото ми

носиш нектар

и ето -

докосваш крачето ми

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??