28.03.2008 г., 21:40 ч.

Стрък доброта... 

  Поезия
768 0 4

Стрък доброта

сред клоните злоба,

лист любов

в короната на живота!

 

Капка щастие

в пороя на сълзите,

частица истина

в безкрая на лъжите...

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??