Прекрасно е,
толкова непринудено, невинно
една любов,
започнала наивно...
Но то любов ли е,
да го опишеш
нещо странно и различно,
което ще запомниш и без да пишеш...
Знам - когато тръпка има вече,
няма значение колко си от мен далече...
И не е хубаво
в любов да се вричам,
но в това съм сигурна
и знам, че те обичам!
© Александра Всички права запазени
няма значение колко си от мен далече...
Чудесно