Jan 17, 2011, 1:32 AM

Стръкче Любов 

  Poetry » Love
1299 0 5

Прекрасно е,

толкова непринудено, невинно

една любов,

започнала наивно...

 

Но то любов ли е,

да го опишеш

нещо странно и различно,

което ще запомниш и без да пишеш...

 

Знам - когато тръпка има вече,

няма значение колко си от мен далече...

 

И не е хубаво

в любов да се вричам,

но в това съм сигурна

и знам, че те обичам!

 

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??