Стих любовен ти написах,
пратих ти го със слънчев лъч,
той към тебе се затича,
със смях откри те отведнъж.
Мислите ти той привлече,
с мойте думи зашептя
и погали ти косата,
с устните се заигра.
И във вярност ти се врече,
кле се в хиляди слънца,
мойта обич ти поднесе,
с нежност бяла те заля.
© Сеси Всички права запазени