27.06.2009 г., 0:07 ч.

Стръмният път на живота 

  Поезия » Друга
470 0 1

   Един човек, добре познат, се скиташе из мрачната гора.

   Един човек, сразен и тъжен, мислеше, обзет от самота.

   И тоя същия човечец дрипав, с натежало минало,  

   бродеше в оная вечна тъмнина.

   Сам, измъчен, гледаше голямата луна.

   Крачеше прегърбен от сртъмния път на живота.

   Печален ден, безкрайната тъга, обливаха го със сълзи.

   Един човек, от болката притиснат, изживяваше последните си дни!

© Анна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много тъжно стихотворение за младо и красиво момиче. Тъжно, но силно! Поздравявам те!
    п.с. Пиши по-ведро . Успех! и поправи "Крачеше прегърбен от сртъмния път на живота."
Предложения
: ??:??