21.05.2010 г., 12:22 ч.

Студ е в моето сърце 

  Поезия » Любовна
623 0 0

Мъка тегне в моето сърце,

с ключ заключено е то.

Гърчи се и стене без да спре,

за любовта, която веч я няма.

 

Вратата е отворена за теб,

но ти не идваш, ти изчезна, знам.

Отиде си завинаги от мен,

наверно няма да се върнеш.

 

Като снежинка полетя в нощта,

стопи се в мрака бързо ти.

Остави студ в моето сърце

и само огън може да го стопли.

© Мария Герасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??