12.04.2009 г., 19:42 ч.

Студен 

  Поезия » Любовна
777 0 0

Усмивката ти - лъч в небесата,

а очите - греещи по-ярко от всичките звезди,

но сякаш лъже светлината,

защото грееш, но не стопляш ти.

 

Погледнеш ли ме - аз потъвам в очите ти,

а когато ме докоснеш - ме караш да треперя.

А ти стоиш въздържан, необезпокоен,

сякаш властваш не над мен, а над цялата вселена.

© Покипси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??