Усмивката ти - лъч в небесата,
а очите - греещи по-ярко от всичките звезди,
но сякаш лъже светлината,
защото грееш, но не стопляш ти.
Погледнеш ли ме - аз потъвам в очите ти,
а когато ме докоснеш - ме караш да треперя.
А ти стоиш въздържан, необезпокоен,
сякаш властваш не над мен, а над цялата вселена.
© Покипси All rights reserved.