22.10.2008 г., 12:19 ч.

Студен пламък 

  Поезия » Любовна
667 1 1
Студен пламък

Всяка твоя дума остра е като кама,
и всяко твое изречение
оставя рана в моята душа.

Не знам докога ще мога да живея
с тези чувства вътре в мен.
Любовта ми носи болка,
защото се тай единствено в мен.

Твойте чувства някъде са скрити -
заровил си ги, сам незнаеш къде.
Толкова добре са те прикрити,
сякаш няма ги въобще.

Вече ти е все едно за мене -
няма блясък в твойте очи,
ала чувствата ми силни
карат те да продължиш.

Моята любов е силна,
но не стига с нея да се сгреят двама.
Аз съм непосилна
да повярвам в следната измама,
че още някъде в теб едно пламъче за мен гори.

© Гергана Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.

  • "Аз съм непосилна да повярвам..."
    / може би имаш предвид - непосилно е да вярвам в следната измама?/
    Поздравчета!
Предложения
: ??:??