6.06.2008 г., 9:52 ч.

*Студена* 

  Поезия » Любовна
599 0 1
 

 

... Студена...

Студено е и теб те няма,
а как ме топлеше преди в студа?!
Сега от този студ сърцето ми е камък!
И можеш само ти да сгрееш и плътта!!!


Къде си ти? Къде е топлината,
с която в мен запали любовта?!
Не знам къде си! Тук има само студ и вятър,
довял студа във моята душа!


И как така реши да си заминеш?!
Да ме оставиш с ледено сърце?!
Да позволиш студът да ме превземе?!
Да сложи маска ледена на моето лице?!


Забравих как звучи смехът ми!
А някога се смеех от сърце!
Щастлива бях! Ти топлеше съня ми!
Най-хубавите сънища сънувах... бях като дете!


Сега не знам коя съм и къде съм
и колко време ще живея в този студ?!
Ти ми отне и топлината, и сърцето!
Аз чакам те да ми ги върнеш... Тук!

                                                                                                      

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??